sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Monologin loppu

Tämän Antaa & Ottaa -kokeilujakson päätteeksi voin vain toivoa, että joku 387 sivuillakävijästäni on kaikessa hiljaisuudessaan saanut näistä riveistä edes ajatuksia. Minä olen, sekä ne lukemanne että paljon myös siitä, miksi olen ne kirjoittanut näkyviin tätä kautta. Ja miksi joitain muita ajatuksia taas en.

Senkin tiedän, miksi alkuinnostuksen jälkeen niin minulla kuin monella muullakin on tullut varsin pian innonlopahdus: sillointällöinbloggailussa piilevät hennot hauskat piirteet eivät milloinkaan voita naamatustenjutustelua. Eikä monologi dialogia.

Ja kissa sylissäni puhuu enemmän kuin tuhat sanomatta jätettyä sanaa.

Siis kiitos. Ja tässä muodossa hyvästi.

10 kommenttia:

 1. Ei ei ei. Älä nyt helvetissä lopeta, tulin vasta juuri katsomaan että mikä on tämä sudenjälki ja heti ensimmäisessä postauksessa lupaat lopettaa koko touhun. No way, pistän sun blogisi tuonne Luostarin seinälle niin porukat löytää tänne. Usko pois, saat monta liittolaista Luostarin naisista. Ota yhteyttä jos ja kun luet tämän kommentin. Kommentoi tai s-postilla mutta älä lopeta missään nimessä.

  VastaaPoista
 2. No mutta! Dialogisoituminen on siis sittenkin mahdollista? Kiitos sanoistasi. En lupaa mitään enempää mutta ainakin luen. Kaikki muu on kiinni siitä, mihin päin pää liikkuu, kuten tiedät. Niin aina.

  Kiitos myös niille ilmeisesti nimenomaan Luostarisi naisille, jotka ovat tehneet kävijämäärääni piristävän piikin.

  VastaaPoista
 3. No hittolainen, onhan dialogi mahdollista ja joskus nuo muut innostuvat oikein liittoumiakin muodostamaan. Joutuu heiluttamaan sanan säilää tosissaan kun kaikki ovat vastaan, tiedäthän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Btw, voisit lisätä tuohon sivupalkkiin sen Liity tähän sivustoon (vai oliko se lukijaksi) - härpäkkeen.

   Poista
 4. Heititpä haasteen ja sohaisit samalla ohimennen vanhaa tuttua tunkiota: onko eri mieltä oleminen aina olemista vastaan? Ja onko kommunikoinnin tavoite löytää väittelyn kautta voittoon eli ehdoton totuus vai ehkä sittenkin vain jakaa erilaisia näkökulmia ja laajentaa sitä omaa pikku vinkkeliä? Siis saavuttaa hedelmällinen yhteisymmärrys?

  VastaaPoista
 5. Ja kyllä, lupaan yrittää täyttää toiveesi ja suorittaa sivustolleni tuon pienen teknisen kasvojenkohotuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan laajentaa sitä omaa ja suppeaa katsantokantaa. Monta kertaa luulen olevani lähes jumalien tasolla ajatusteni kanssa, sitten tulee joku ja hän yhdellä ainoalla kysymyksellä pudottaa minut korkeuksista. Se on helvetin hieno tunne, oikeesti.

   Poista
  2. Mutta se onnistuu oikeasti - siis aidonoikeanrehellisentodellisesti - vain silloin kun luottamuslangat kannattelee. Muussa tapauksessa lentää verta kentälle.

   Poista
 6. Hei hetkinen, eihän tämä nyt ole ollenkaan reilua. Kirjoita vaikka teksti viikossa/kuukaudessa/vuodessa tai jotain, mutta älä ihmeessä lopeta. Täällä on niin paljon ajatuksia herättäviä tekstejä, jotka on vieläpä taitavasti kursittu kasaan, että pliiiiisss, voisitko jatkaa?

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kultapala! Näyttää jatkuvan ;)

  VastaaPoista